Dll a dv: 6:30h a 13h i de 17h a 20h    Dss: 6:30h a 13h     Dss tarda i dmg tancat

PREPARAT AL TEU GUST

Fer la teva comanda és molt fàcil, escull els productes que t’agradaria comprar i afegeix-los al teu cistell. Per poder finalitzar la compra cal que estiguis registrat a la pàgina, ho pots fer dins la pestanya registra’t o des de la pantalla d’inici de sessió.

A cada producte podràs indicar les teves preferències  per especificar detalls sobre el producte, com la gruixudesa del tall. Els preus i pesos poden variar segons el producte, si són productes que es venen sercers i no a talls el pes s’adaptarà fins a arribar a una quantitat de productes sencers, i per tant el preu també variarà. Tots els preus van a euros per quilo, excepte alguns que van a euros per unitat (indicat dins la pàgina de cada producte).

Quan tinguis tot el que vols comprar a la cistella pots efectuar l’ordre de compra sempre que estiguis registrat. En aquest pas podràs revisar els productes comprats i fer modificacions si ho desitges. Si vols comprar algun producte i no l’has trobat a la web o vols dir-nos qualsevol altre cosa , escriu-ho a l’apartat de comentaris que veuràs abans de finalitzar el procés de compra, o al formulari de la pestanya de contacte.

També ens pots fer la comanda enviant un missatge al nostre whatsapp, des del teu propi telèfon mòbil o des de l’icona que està a la pàgina.

Les comandes es recolliràn a la botiga, i el pagament es farà en efectiu o en targeta de crèdit en el moment de l’entrega.

Fes la teva comanda